Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας εγκαινίασε τα νέα γραφεία του στην Αριδαία

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών από την Αλμωπία αλλά και από άλλες περιοχές του Νομού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου η εκδήλωση των εγκαινίων των νέων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας επί της οδού Αθ. Διάκου 12 στην Αριδαία.


    Η εκδήλωση περιλάμβανε λαϊκή συνέλευση με εισηγητές την Βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου και τον Γραμματέα της Τ.Ο. Αλμωπίας Γιάννη Σηφάκη. Ακολούθησε συζήτηση στην οποία αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός για τις πολιτικές εξελίξεις, και ανάλυση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ με άξονες την προστασία της κοινωνίας που πλήττεται από την πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης και των δανειστών, την ανάγκη κατάργησης των μνημονίων και όλων των νεοφιλελεύθερων πολιτικών στην χώρα μας και στην Ευρώπη και για άλλη οικονομική και κοινωνική πολιτική με παραγωγική ανασυγκρότηση από μια κυβέρνηση της Αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
 Στην συνέλευση αναδείχτηκε η ανάγκη στήριξης των αγροτών και όλων των κοινωνικών στρωμάτων που πλήττονται, η ανάγκη αντίστασης στις μνημονιακές δεσμεύσεις που υλοποιούνται με την συγχώνευση- κατάργηση υπηρεσιών στον Δήμο Αλμωπίας και αποφασίστηκε η ανάληψη πρωτοβουλίας προς τον Δήμο Αλμωπίας, τους φορείς της περιοχής και τους κατοίκους της Αλμωπίας να συστρατευτούν για να διεκδικήσουν αγωνιστικά να μην φύγει από την Αλμωπία το ΙΚΑ και καμιά άλλη Υπηρεσία ( θέμα που η κ. βουλευτής δεσμεύτηκε να φέρει άμεσα στην Βουλή) και η ανάγκη στήριξης των κοινωνικών θεσμών που λειτουργούν στην Αλμωπία και των θεσμών αλληλεγγύης.
   
Στην συνέλευση παρευρέθηκαν προσκεκλημένοι ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης ( που χαιρέτησε την εκδήλωση) , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Νικολαϊδης , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Βασίλης Χαραλαμπίδης κ.α.


   
Στην συζήτηση παρενέβησαν οι Σάββας Λαμπρίδης, Αργύρης Δανάς, Ανέστης Μιμιλίδης, Γιάννης Χουμκιώτης , μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από άλλες περιοχές του Νομού κ.α.
 
Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το μουσικό σχήμα "Από πριν και από μετά" με συμμετοχή των μελών της Τ.Ο.Αλμωπίας Γιωργή και Κωνσταντίνου Σηφάκη που παρουσίασαν δικές τους μουσικές δημιουργίες,  απαγγελίες ποιημάτων και στιχουργημάτων των μελών της Τ.Ο. Δανά Κώστα και Μπεγλόπουλου Βαγγέλη καθώς και μελοποίηση ποιήματος του Δανά Κώστα από τον Σάββα Λαμπρίδη.
 
Αποφασίστηκε ο χώρος των γραφείων να γίνει χώρος ελεύθερης έκφρασης που θα γίνονται ποικίλες δραστηριότητες, όπως πρόβες χορού, μουσικές παραστάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, προβολές ταινιών, συζητήσεις κ.α. και να διατίθεται για τέτοιους σκοπούς σε συλλόγους και ομάδες πολιτών της περιοχής.
 

 Τηλέφωνα επικοινωνίας με την Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας :  2384024021, 6972505008, 2384091534, 6977474111, 6977983435, 6978275736 και email :   syrizalmop@gmail.com, sifakis17@gmail.com, jazzaslam67@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.